+597 - 442886 / +597 - 443155info@physiocaresuriname.com

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamisch Surinaamse groepspraktijk voor fysiotherapie. We willen een brede fysiotherapeutische zorg bieden vanuit de visie dat bij de begeleiding van de patient actieve deelname van hem/haar essentieel is voor optimaal herstel. Op 14 februari 1998 is deze fysiotherapie praktijk gestart als eenmanspraktijk aan de Abraham Samsonstraat #4.
Door een samenkomst van twee praktijken, is op 1 december 2003 PhysioCare gestart als groepspraktijk. Sinds 19 maart 2006 zijn wij ook gevestigd aan de Paranamlaan 4. De praktijk huisvest momenteel 10 fysiotherapeuten (full- en parttimers).

Bij PhysioCare doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat wij u de beste zorg kunnen bieden. Daarom volgen wij de vakinhoudelijke ontwikkelingen rondom fysiotherapie en bewegen op de voet. Wij willen u graag laten ervaren hoe plezierig het is om actief met uw gezondheid bezig te zijn, zowel op individuele basis als samen met anderen in een groep. Ook denken wij dat u het prettig vindt wanneer u aan uw gezondheid kunt werken in een aangename omgeving. Met onze ruime en goed geordende oefenzaal en behandelruimtes komen wij u hierin tegemoet.