+597 - 442886 / +597 - 443155info@physiocaresuriname.com

Onze Missie en Visie

Visie

PhysioCare streeft er naar om een gerespecteerde en toonaangevende groepspraktijk voor fysiotherapie in Suriname te zijn met verschillende specialisaties in huis.

In onze dynamische praktijk, die reeds zijn positie binnen de Surinaamse gemeenschap heeft ingenomen, zijn KLANTVRIENDELIJKHEID, KWALITEIT, PROFESSIONALITEIT en TEAMGEEST voor ons sleutelwoorden. Daarnaast streven wij ook naar een laagdrempelige- en informele sfeer.

Missie

De missie van PhysioCare is om middels teamwork en kwaliteitszorg professionele, efficiënte en resultaatgerichte behandelingen aan te bieden aan de cliënt in zowel de preventieve als de curatieve zorg. De cliënt staat hierbij centraal. Samen met u als persoon of bedrijf wordt gekeken naar de beste behandeling en begeleiding.

In onze cliëntbenadering en rekeninghoudende met de diversiteit van de Surinaamse cultuur zijn respect, vertrouwen en communicatie belangrijke kenmerken.

Ons motto

Binnen onze praktijk staat de patiënt als mens centraal. “Genezen doet de patiënt zelf, niet de therapeut”. Wij maken de omstandigheden zo gunstig mogelijk om de genezing te optimaliseren.